Het Begin van een Visie

Rawblox is opgericht met een duidelijke missie: het bieden van duurzame, kostenefficiënte en innovatieve bouwmaterialen. Het idee ontstond toen onze oprichters, een team van ingenieurs en architecten, zich realiseerden dat de bouwsector een grote impact heeft op het milieu. Ze zagen de noodzaak voor een bouwmateriaal dat niet alleen milieuvriendelijk is maar ook hoogwaardige prestaties biedt zonder in te boeten aan kwaliteit of kosten.

Innovatie en Duurzaamheid

Bij Rawblox draait alles om innovatie en duurzaamheid. Onze oprichters hadden een visie om landbouwafval zoals stro om te zetten in waardevolle bouwmaterialen. Door gebruik te maken van geavanceerde pers- en bindtechnieken, slaagden ze erin om stro te transformeren tot stevige, duurzame panelen die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende bouwprojecten. Deze aanpak zorgt ervoor dat we afval verminderen en de ecologische voetafdruk van bouwprojecten verkleinen.

Neem contact op
Primary Initial Icon
Primary Hover Icon
Button Bg Pattern

Het Team Achter Rawblox

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals met een brede expertise in verschillende disciplines. Ingenieurs, architecten, onderzoekers en milieudeskundigen werken samen om de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen. De gedeelde passie voor milieuvriendelijke oplossingen en innovatieve technologieën drijft ons om constant te zoeken naar manieren om onze producten en processen te verbeteren.

Een Kijk op de Toekomst

Rawblox blijft zich inzetten voor een groenere toekomst. We breiden ons productaanbod voortdurend uit en investeren in nieuwe technologieën om nog duurzamere en efficiëntere bouwoplossingen te ontwikkelen. Ons doel is om een leidende rol te spelen in de transitie naar een circulaire economie in de bouwsector.

Heb je een project?

Benieuwd hoe Rawblox geperste stropanelen jouw bouwproject kunnen transformeren? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst!

Veelgestelde Vragen over Bouwen met Stro

Voor meer informatie over bouwen met stro en hoe Rawblox geperste stropanelen jouw project kunnen verbeteren, neem contact met ons op!

1. Wat zijn de voordelen van bouwen met stro?
2. Hoe brandveilig zijn strobalen en geperste stropanelen?
3. Is bouwen met stro geschikt voor alle klimaatzones?
4. Hoe lang gaat een strogebouw mee?
5. Zijn strobalen en geperste stropanelen bestand tegen ongedierte?
6. Hoe worden stropanelen geïnstalleerd?
7. Zijn er speciale vergunningen nodig om met stro te bouwen?
8. Is bouwen met stro duurder dan traditionele bouwmethoden?
9. Hoe milieuvriendelijk is bouwen met stro?
10. Kan ik een bestaand gebouw uitbreiden met stropanelen?